De positieve eigenschappen van AD(H)D in een animatiefilm gevat

Pieter Frans Flameling,  student aan de Academie voor Popcultuur, toont dinsdagavond 26 mei om 20:00 uur live op Facebook zijn animatiefilm over het thema AD(H)D. Hij heeft zelf AD(H)D en weet uit zijn eigen ervaring dat het soms lastig kan zijn om hiermee te leven.   

Positieve eigenschappen

Pieter Frans wil met zijn animatiefilm de positieve eigenschappen van AD(H)D naar voren laat komen. De negatieve eigenschappen, zoals druk en chaotisch zijn, komen volgens hem veel meer ter sprake dan de positieve. Hij wil aan mensen met en zonder AD(H)D meegeven dat het veel meer is dan alleen het negatieve.

Kracht van ADHD

Deze animatiefilm gaat over een jongeman met AD(H)D. Hij is tot laat in de avond bezig met het voorbereiden van zijn sollicitatiegesprek, maar dit valt hem zwaar. Totdat een mysterieus persoon hem op een unieke manier laat zien dat AD(H)D niet een zwakte is, maar een kracht.

Op dinsdagavond 26 mei om 20:00 uur wordt deze animatiefilm live op Facebook getoond.

Contact

Heb jij een vermoeden dat je ADHD hebt? En wil je erover in gesprek met een professional? Onze specialisten staan klaar om naar je te luisteren en geven je van advies. Bel ons op 088 226 76 26 of mail ons. Meer weten over ADHD? Lees ons dossier ADHD.

Meer over: ADHD, Nieuws
Bijgewerkt: 12 mei 2020