Dokter Bosman opent nieuwe vestiging in Brummen

Dokter Bosman Brummen

Brummen
15 augustus openen we ook in Brummen onze deuren. Dokter Bosman Brummen is gevestigd aan het Graaf van Limburg Stirumplein 7. Kind, jeugd en volwassenen kunnen hier terecht bij onze ervaren specialisten en (hoofd)behandelaars voor psychologische diagnostiek en behandeling.

We behandelen met een persoonlijke aanpak. Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak. We stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Direct hulp

We werken klantgericht en hebben als doel op korte termijn het eerste positieve resultaat te behalen. Dat betekent dat we geen wachttijden kennen. Onze behandelaren kunnen direct starten voor een diagnose en behandeling. De diagnosestelling gebeurt binnen vier weken na aanmelding en de behandeling start direct daarna.

Vergoeding

In verband met de vergoeding van de behandelkosten vraagt de zorgverzekeraar of gemeente om een verwijsbrief van een erkende verwijzer: de huisarts, schoolarts, kinderarts of andere arts, of van een specialistische arts zoals een psychiater.

In Brummen wordt onze zorg tot 18 jaar volledig vergoed door de gecontracteerde gemeenten.
Onze zorg voor volwassenen (18+) wordt in Brummen verleend door Diagnostiekfabriek B.V. Hier leveren we zorg zonder dat er sprake is van een contract met een zorgverzekeraar, niet-gecontracteerde zorg.

Diagnostiekfabriek B.V.

Diagnostiekfabriek B.V. handelt ook onder de merknaam Dokter Bosman. Dat betekent dat je geholpen wordt op een locatie van Dokter Bosman, maar dat je bijvoorbeeld een diagnose en/of behandeling en facturen ontvangt op naam van Diagnostiekfabriek B.V. Ook jouw verwijzing is op naam van Diagnostiekfabriek B.V. Diagnostiekfabriek B.V. voert de diagnostiek en behandelingen ook uit volgens de processen en met dezelfde kwaliteit als al onze andere vestigingen. Het voordeel van zorg door Diagnostiekfabriek B.V. is dat je snel geholpen wordt en nooit meer dan 20% van de zorgkosten zelf betaalt.

Zoals je van Dokter Bosman gewend bent, bieden we ook hier de best mogelijke psychologische zorg met een persoonlijke aanpak.

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 11 augustus 2016