hoogbegaafdheidHoogbegaafdheid heb je een leven lang. Je kunt er een plezierig bestaan mee hebben. Het is wel van belang om hoogbegaafdheid zo vroeg mogelijk te signaleren. Want vroegsignalering draagt bij aan een gelukkiger kind en biedt de beste kans op een gezonde ontwikkeling.

Eendagsdiagnostiek

Plus van Dokter Bosman heeft een voor Nederland unieke zogenaamde Eendagsdiagnostiek ontwikkeld. Hiervoor is geen verwijzing nodig en ouders kunnen met hun kind direct geholpen worden. Dat is Plus van Dokter Bosman.

Test jouw kind op hoogbegaafdheid met de Eendagsdiagnostiek

Wil jij er achter komen of jouw kind hoogbegaafd is, dan ben je van harte welkom in ons expertisecentrum in Nijkerk. Hier bieden wij Eendagsdiagnostiek. Met Eendagsdiagnostiek weet je op één dag of jouw kind hoogbegaafd is. Daarbij krijg je handelingsadviezen mee naar huis die jouw vertellen hoe je met hoogbegaafdheid om kan gaan.

Waarom kies je voor Plus van Dokter Bosman?

  • Binnen 1 dag een compleet hoogbegaafdheidsonderzoek;
  • Direct uitslag of jouw kind hoogbegaafd is of niet;
  • Handelingsadviezen hoe je omgaat met hoogbegaafdheid;
  • Beperkte belasting voor jou en je kind
  • Alles onder 1 dak inclusief GGz-expertise
  • Indien gewenst, maken we samen een behandelplan op.

Neem contact op met ons op

Wil je duidelijkheid hebben of jouw kind hoogbegaafd is of niet, neem dan contact met ons op. Want een vroege signalering van hoogbegaafde kinderen maakt hen gelukkiger en voorkomt op latere leeftijd leer- en gedragsproblemen. We helpen jou en jouw kind graag verder in ons expertisecentrum in Nijkerk. Neem contact op. Bel ons op 088 226 76 26 en vraag naar Plus van Dokter Bosman.

Bijgewerkt: 22 september 2016