waarderingen_thumbnailErvaringen met Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman ben je verzekerd van de best mogelijk psychologische zorg met een persoonlijke aanpak. Bij ons kun je rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en tevredenheid. Daarom staan wij vermeld op ZorgkaartNederland, een objectief en betrouwbaar referentieplatform waar je meer dan 500 waarderingen vindt over onze organisatie.

Hieronder een greep van een aantal ervaringen:

14 juni 2017 - Dokter Bosman

“Onze dochter heeft autisme. Dankzij de behandeling van Dokter Bosman is ze vaker vrolijk en relaxed!”

15 September 2016 - Dokter Bosman Amsterdam - cijfer: 8,7

“De psycholoog was integer, luisterend en begripvol. Bij de kennismaking had ik er meteen een goed gevoel bij. De benadering was persoonlijk en gaf mij het gevoel met vertrouwen de sessies te ondergaan.”

6 Juli 2016 - Dokter Bosman Lelystad - cijfer: 8,8

“Eindelijk een goede organisatie gevonden met een luisterend oor.  Houden zich keurig aan afspraken, persoonlijke benadering. Kortom, een prima behandeling met medewerkers die weten waar ze het over hebben!”

29 Juni 2016 - Dokter Bosman Harderwijk - cijfer: 9,2

“Bij Dokter Bosman worden we heel correct behandeld.”

29 juni 2016 - Dokter Bosman Nijkerk - cijfer: 10

“Duidelijke communicatie en uitleg. Werken aan een goede relatie tussen hulpverlener en cliënt. Stelde mijn zoon zeer op zijn gemak en nemen de tijd voor de ouders en kind.”

Meer ervaringen?

Nieuwsgierig naar meer onafhankelijke ervaringen, lees ze allemaal op ZorgKaartNederland.

Bij Dokter Bosman werken we met een deskundig team dat bestaat uit meer dan 250 specialisten. We hebben meerdere locaties in Nederland. Er werken o.a. psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, (GZ) psychologen, systeemtherapeuten, cognitief gedragstherapeuten en orthopedagogen die klaar staan om voor jou de beste zorg te bieden in iedere situatie.