Over het Autisme Kenniscentrum Utrecht

Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is het Autisme Kenniscentrum en dat is volgens ons psychologie van nu.

Meer weten over autisme en het Autisme Kenniscentrum? Klik hier.

Zorgverzekeraars

Wij hebben geen contracten met Menzis, Ander Zorg, Hema en CZ, CZdirect, Ohra, Nationale Nederlanden en Just. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%. Voor de andere zorgverzekeraars heb je geen omkijken naar de betaling.  Er geldt wel een eigen risico.

Onze hulp

Je kunt bij ons terecht voor gespecialiseerde diagnostiek en behandelingen op het gebied van autisme. Onze specialisten maken gebruik van valide en betrouwbare instrumenten en bekijken of er sprake is van ASS en/of een andere diagnose. Daarnaast bieden wij uiteenlopende behandelingen voor mensen met autisme.

Aanmelden

Bij Autisme Kenniscentrum Utrecht hebben wij een aanmeldstop.

Dit is een tijdelijke situatie. In februari 2021 wordt een inschatting gemaakt of je weer op de reguliere wijze voor diagnostiek en behandeling terecht kunt.

Contact

Wil je weten wat het Autisme Kenniscentrum voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via dit formulier. Voor diagnostiek of behandeling bij het Autisme Kenniscentrum heb je altijd een verwijzing nodig van je huisarts. Heb je al een verwijzing? Meld je dan online aan, dan nemen we contact met je op.