Over het Autisme Kenniscentrum Utrecht

Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is het Autisme Kenniscentrum en dat is volgens ons psychologie van nu.

Meer weten over autisme en het Autisme Kenniscentrum? Klik hier.

Ook in 2020

Het Autisme Kenniscentrum heeft contracten met Zilveren Kruis/Achmea, VGZ, ASR, DSW, ONVZ, ENO en Zorg & Zekerheid afgesloten. Kijk op deze lijst of jouw zorgverzekeraar er tussen staat. Zo ja, dan heb je geen omkijken naar de betaling.  Er geldt wel een eigen risico. Staat je zorgverzekeraar er niet tussen? Dan geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%.

Onze hulp

Je kunt bij ons terecht voor gespecialiseerde diagnostiek en behandelingen op het gebied van autisme. Onze specialisten maken gebruik van valide en betrouwbare instrumenten en bekijken of er sprake is van ASS en/of een andere diagnose. Daarnaast bieden wij uiteenlopende behandelingen voor mensen met autisme.

Aanmeldstop

De aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen overtreffen de diagnose- en behandelcapaciteit van het Autisme Kenniscentrum. Dat is vervelend en wij werken aan een oplossing.  Dit is een tijdelijke situatie.In maart 2020 wordt een inschatting gemaakt of je weer op de reguliere wijze voor het Autisme Kenniscentrum aan kunt melden. Daar waar dit mogelijk is brengen wij je onder voor een diagnose, behandeling bij een van de locaties van Dokter Bosman.

Contact

Wil je weten wat het Autisme Kenniscentrum voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via dit formulier. Voor diagnostiek of behandeling bij het Autisme Kenniscentrum heb je altijd een verwijzing nodig van je huisarts. Heb je al een verwijzing? Meld je dan online aan, dan nemen we contact met je op.