Dokter Bosman online: digitale praktijk met hulp van een online psycholoog. Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij de digitale praktijk van Dokter Bosman aan het juiste adres. Onze online ggz-praktijk biedt jou de mogelijkheid om met behulp van een online psycholoog jouw klachten aan te pakken. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en je smartphone, tablet of PC met webcam.

Aanmelden

Je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts. Je huisarts kan je via ZorgDomein verwijzen naar onze digitale praktijk.

Veilig en op eigen tempo aan de slag

Het klinkt misschien heel spannend, maar wees gerust: het valt allemaal erg mee. Alle gesprekken met jouw online psycholoog worden gevoerd in een veilige online omgeving via beeldbellen en chat. Zo heb je persoonlijk contact, maar wel vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt. Aanvullend op de online gesprekken ontvang je online ondersteuning van een behandel assistente via chat en/of telefoon en werk je in je eigen tempo via e-health aan je herstel.

Voor welke psychische klachten?

De digitale praktijk van Dokter Bosman is volop in ontwikkeling en op termijn verwachten wij meerdere diagnoses door middel van volledige online therapie te kunnen behandelen. Op dit moment bieden wij online hulpverlening aan voor volwassenen die last hebben van klachten die te maken hebben met depressieve klachten, ADHD, trauma en/of angststoornissen.

Deze behandelingen vallen onder verzekerde zorg en je kunt snel aan de slag gaan met jouw herstel. Dus wacht niet langer om van jouw klachten af te komen en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

Wij behandelen

Volwassenen

Wachttijd

3 weken

Bel met ons

088 2267626

Voordelen van onze digitale praktijk

  1. Tijdsbesparing – er is geen sprake meer van reistijd en wachten in wachtruimtes;
  2. Vertrouwde omgeving – je bepaalt zelf vanaf welke locatie je contact opneemt met de psycholoog. Dit kan thuis zijn of elke andere omgeving naar keuze;
  3. Online modules – je werkt in je eigen tempo aan jouw herstel via diverse online modules, ook wel e-Health genoemd;
  4. Persoonlijk contact – je hebt persoonlijk contact met jouw behandelaar via beeldbellen.

Hoe ziet onze online behandeling eruit?

Nadat je je hebt aangemeld bij Digitale praktijk Dokter Bosman, doorloop je het digitaal aanmeldproces en zal er een intakegesprek plaatsvinden met een van onze psychologen. Dit gebeurt in een veilige online omgeving via beeldbellen. Vervolgens wordt er gezamenlijk een behandelplan opgesteld en worden de behandelsessies ingepland. Deze sessies worden allemaal via beeldbellen en chat gevoerd. Ondertussen heb je de mogelijkheid om via diverse e-health modules aan jouw herstel te werken. Alles op afstand, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

De online therapie die je ontvangt bij onze digitale praktijk valt onder verzekerde zorg. Het wordt dus vergoed door zorgverzekeraars. Net als bij reguliere behandelingen is het ook nodig om een verwijsbrief te hebben van de huisarts voordat je kunt starten met de behandeling.