Dokter Bosman online: digitale praktijk met hulp van een online psycholoog. Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij de digitale praktijk van Dokter Bosman aan het juiste adres. Onze online ggz-praktijk biedt jou de mogelijkheid om met behulp van een online psycholoog jouw klachten aan te pakken. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt.

Veilig en op eigen tempo aan de slag

Het klinkt misschien heel spannend, maar wees gerust: het valt allemaal erg mee. Alle gesprekken met jouw online psycholoog worden gevoerd in een veilige online omgeving via beeldbellen en chat. Zo heb je persoonlijk contact, maar wel vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt. Aanvullend op de online gesprekken ontvang je online ondersteuning van een behandel assistente via chat en/of telefoon en werk je in je eigen tempo via e-health aan je herstel.

Voor welke psychische klachten?

De digitale praktijk van Dokter Bosman is volop in ontwikkeling en op termijn verwachten wij meerdere diagnoses door middel van volledige online therapie te kunnen behandelen. Op dit moment bieden wij online hulpverlening aan voor volwassenen die last hebben van klachten die te maken hebben met depressieve klachten, ADHD, trauma en/of angststoornissen.

Deze behandelingen vallen onder verzekerde zorg en je kunt snel aan de slag gaan met jouw herstel. Dus wacht niet langer om van jouw klachten af te komen en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.