Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Dokter Bosman Woerden

Specialistische kennis
In Woerden bieden wij hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met milde psychische klachten (Generalistische Basis GGz) maar ook met complexe problematiek (Specialistische GGZ). Problemen waarmee je terecht kunt zijn bijvoorbeeld: (een vermoeden van) AD(H)D, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), gedragsproblemen, stemmings- en angstklachten, klachten naar aanleiding van traumatische gebeurtenissen, burn-out, rouw- en verlieservaringen en problemen in relaties met anderen.

Je kunt bij ons ook terecht met je zoon of dochter voor een (specialistische) behandeling bij slechthorendheid. Onze behandelaar heeft ervaring met het ondersteunen van gesproken taal met gebaren. Eventueel kan gebruik gemaakt worden van solo apparatuur. Het voordeel van deze behandeling is dat er geen tolk nodig is. Wij hebben de kennis in huis van de doven cultuur en de emotionele- en gedragsproblemen die kunnen komen kijken bij (doof-) en slechthorendheid.

Diagnostiek en behandeling
Ons multidisciplinaire team biedt efficiënte specialistische diagnostiek in korte trajecten. Daarnaast bieden we behandeling op maat, waarbij we gebruik maken van verschillende behandelmethoden zoals: cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, individuele of groepsgewijze mindfulness, psychomotore therapie (alleen volwassenen) en farmacotherapie (medicatie). Het groeps- en trainingsaanbod op de locatie vind je hier.

Parkeren
Onze locatie is goed te bereiken. Nabij station Woerden 1.1 km afstand. Je kunt makkelijk en gratis parkeren. 

Handig om te weten
Ons aanmeldteam is 5 dagen per week van 9 tot 17 uur telefonisch bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden: 088 -226 76 26.