Meet en greet Dokter Bosman online

Op 23 juni hosten wij ons eerste online Meet en Greet om je een kijkje in de keuken te geven van Dokter Bosman op een veilige afstand. Laat je inspireren door interessante bijdragen en ervaar Dokter Bosman. Zoek je een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig of Dokter Bosman iets voor jou is? Geef je dan nu op en we zien je op 23 juni!

Wat kun je verwachten?

Pita van Arkel, onze algemeen directeur, vertelt je graag het verhaal achter Dokter Bosman. Wat onze visie is en waarom zijn wij 13 jaar geleden gestart. Lidewij Knook, onze directeur Zorg en Kinder- en Jeugdpsychiater, neemt je mee in de behandelvisie van Dokter Bosman. Want wat is nou eigenlijk een persoonlijke aanpak? Wij geloven dat we ons van andere zorgaanbieders onderscheiden door de oplossing die we cliënten bieden, niet door hun problemen.

Een belangrijke focus van Dokter Bosman is de digitale zorgverlening. Douwe Jippes kan je hier enthousiast over vertellen.

Wij creëren een werkomgeving waarin je kunt leren, innovatieve ideeën kunt toepassen en nieuwe competenties, vaardigheden en gedrag kunt ontwikkelen. Jacco Flapper en Dick Bosboom vertellen je over hoe we dat bij Dokter Bosman doen.

Wat heb jij nodig?

We willen vooral ook luisteren naar wat jij nodig hebt. Daarom nodigen we je van harte uit om onze online Meet en Greet te volgen.

Kom je ook?

Geef je NU op voor onze online Meet en Greet sessie. Klik hier. Zorg je zelf voor koffie en thee, dan zorgen wij voor een goed verhaal.

Meer over: Nieuws, vacature
Bijgewerkt: 15 juni 2020