Netwerkbijeenkomst Dokter Bosman Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort organiseert op 7 maart een netwerkbijeenkomst met een lezing.

Lezing suïcidaal gedrag jongeren

De lezing gaat over suïcidaal gedrag bij jongeren. Een actueel onderwerp waarvan wij vinden dat het belangrijk is om op de agenda te zetten.

Kinder- en jeugdpsychiater de heer J. Meerdinkveldboom geeft een lezing over suïcide en het systeem. Hij gaat in op hoe belangrijk het is om samen te werken als er sprake is van suïcidaal gedrag bij jongeren. Hij is gespecialiseerd in psychiatrische hulp vanuit een systemisch kader, en heeft daarover ook gepubliceerd in Systeemtherapie. De laatste jaren heeft hij zich intensief bezig gehouden met het schrijven, samen met Ad kerkhof en Ineke Rood, van het Handboek Suicidaal gedrag bij jongeren.

Netwerken

Er is volop de gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met onze behandelvisie en -expertises van Dokter Bosman Amersfoort. Wij behandelen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. We vertellen u er graag meer over.

Komt u ook?

Donderdag 7 maart 2019 bent u van harte welkom

Waar : Daam Fockemalaan 22, OLV Ter Eem klooster

Ontvangst : 14.30 – 14.45 uur

Start : 14.45 – 15.00 uur Introductie Dokter Bosman Amersfoort

Lezing : 15.00 – 15.45 uur

Pauze : 15.45 – 16.15 uur

Lezing : 16.15 – 17.00 uur

Netwerkborrel : 17.00 uur

Aanmelden

U kunt zich tot 1 maart aanmelden per mail onder vermelding van: deelname lezing 7 maart en aantal deelnemers.  De deelname is kostenloos. Een routebeschrijving vindt u hier.

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 6 februari 2019