Podcast bij Dokter Bosman: De Wondere Wereld over de GGZ

Decennialang staat de GGZ bekend als een blackbox. Wat gebeurt er in de GGZ achter de deur van de behandelkamer? Er zijn diverse specialisaties en behandelvormen, en er is veel kennis beschikbaar. Host Natalie Sweere en co-host Jacco Flapper nemen je mee in onderwerpen die de GGZ raken.

Kijk in de keuken van de GGZ

Zij geven een kijkje in de wereld van de ggz om je kennis te laten maken met die dingen die voor mensen in de ggz zo gewoon zijn en voor mensen buiten de ggz vaak verborgen blijven. Luisteraars krijgen nieuwe informatie en/of verdieping in bestaande kennis. Op deze manier proberen zij de ggz inzichtelijker te maken voor mensen die er mee te maken hebben. Of mensen die er benieuwd naar zijn meer inzicht te bieden in de ggz. 

De Wondere Wereld voor iedereen

De podcast is er voor iedereen die meer wil weten over de ggz. Of je nu cliënt bent, werkzaam bent in de ggz of gewoon meer wil weten over de ggz. Verschillende thema’s passeren in deze nieuwe podcast de revu. Wat doen we in de ggz bijvoorbeeld, welke behandelvormen zijn er en waarvoor, wat is ADHD of autisme (ASS)? Natalie en Jacco nemen je mee. Zij bespreken bredere thema’s met deskundigen buiten de behandelkamer.

Luister de Introductie: Wie zijn we en wat gaan we doen?

Wat gaan we precies doen in de verschillende afleveringen van deze podcast? Wat is de inhoud en wat is het doel? En wie zijn Natalie en Jacco precies? We stellen ons graag aan je voor. 

Luister ook gelijk de eerste aflevering waarin Natalie en Jacco spreken met Merlijn over het leven met een autisme spectrumstoornis

Je kunt de afleveringen beluisteren op de site van Dokter Bosman, maar veel fijner is het natuurlijk om gebruik te maken van je eigen telefoon, tablet of computer.

Afhankelijk van je favoriete podcast-luistermethode kun je een van deze links gebruiken om de podcast toe te voegen aan je podcastplayer: 

Apple Podcasts | Google Podcasts | RSS | Spotify

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 6 april 2022