pair-843320_960_720

Je bent al een tijdje samen en de laatste tijd gaat het leven zo’n beetje zijn gangetje, weinig downs maar eigenlijk ook weinig ups. Als je er trouwens nog wat dieper over nadenkt weet je zelfs helemaal niet zo zeker of je de rest van je leven zo verder wil.

Geef je relatie een boost
Herkenbaar? Misschien is dan nu wel de tijd gekomen om de sleur te doorbreken en je relatie nieuw leven in te blazen. Dat doe je dan niet met diamanten of een gigantische bos bloemen, maar wel door terug te gaan naar de basis, door samen in alle eerlijkheid te bekijken wat je ooit voor elkaar voelde, wat is daarvan nog aanwezig. Misschien stel jij je afhankelijk op binnen je relatie en hebben jullie beiden wat meer ruimte nodig. Of is er juist een gebrek aan echt samen zijn.

Een betrouwbare gids door relatieland
Bij een relatieonderzoek en -therapie moet je wel weten waar je mee bezig bent. Het is immers lang niet makkelijk om objectief je eigen relatie en emoties te bekijken, laat staan ze te uiten. Op die manier mondden dergelijke gesprekken al te dikwijls uit in wederzijdse verwijten en in het slechtste geval onvervalste ruzies. Dat kan je echter makkelijk voorkomen door een beroep te doen op een relatietherapeut zoals je die vindt bij Dokter Bosman. Een dergelijke therapeut begeleidt je door relatieland, helpt je de valkuilen te omzeilen en biedt je een klare kijk op je eigen situatie.

Doe hier de zelftest om een indicatie te krijgen hoe afhankelijk jij bent ingesteld:

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 088 226 76 26 of meld je hier aan.

 

Meer over: Gezondheid
Bijgewerkt: 16 februari 2016