The Busy People is vanaf nu Dokter Bosman

Vanaf vandaag, maandag 3 augustus 2015, zal The Busy People verder gaan onder de naam Dokter Bosman. Wij informeren je graag over deze verandering.

The Busy People is onderdeel van Bosman Ggz, een van de snelst groeiende ambulante ggz-aanbieders in de Randstad. Omdat Bosman Ggz verder gaat onder de naam Dokter Bosman en The Busy People hier onderdeel van uitmaakt, is er besloten om de naam van The Busy People te wijzigen.

Waarom deze wijziging?

De naamsverandering gaat samen met een nieuw doel: nog betere zorg verlenen. Dokter Bosman biedt zorg die het best bij je past. Persoonlijk, dichtbij en aansluitend bij de vraag van cliënten.

Wat gaat er veranderen?

Aan jouw huidige behandeling verandert er helemaal niets. Je blijft op het Surinameplein dezelfde behandelaar zien . Jouw zorgverzekeraar zal automatisch op de hoogte worden gesteld van onze naamswijziging, hiervoor hoef je niets te doen.

De vestiging van Dokter Bosman Amsterdam (huidig: The Busy People) blijft gespecialiseerd in behandeling van ADHD, ADD, Asperger, PDD-NOS en ODD. Wij blijven je helpen om een eind te maken aan de frustratie van onafgemaakte taken en niet bereikte doelen.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kun je ons bereiken op: 020-820 2660.

 

Meer over: Ggz
Bijgewerkt: 3 augustus 2015