24 mei: Workshop Hoe overleeft je relatie ADHD?

relatie ADHD
Een relatie met iemand die AD(H)D heeft is nooit saai, maar het kan ook best pittig zijn. Heb je behoefte aan tips en tricks om samen gelukkig oud te worden, dan ben je op dinsdag 24 mei van harte welkom bij de workshop ‘Hoe overleeft je relatie ADHD?’ Laat je informeren en adviseren door onze professionals.

Impuls & Woortblind

Impuls & Woortblind, een belangenvereniging voor mensen met AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, organiseert in samenwerking met Dokter Bosman deze workshop. Twee van onze psychologen, gespecialiseerd in AD(H)D en relaties, zullen de meest voorkomende struikelblokken bespreken. Daarbij zal er volop gelegenheid zijn om eigen vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en koekjes gezorgd.

Elly van Rijn van Impuls & Woortblind, zal vertellen hoe zij mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie en hun verwanten kunnen helpen.

Wanneer: 24 mei van 19:30 tot 21:00 uur
Waar: Dokter Bosman Amsterdam
Surinameplein 57
1058 GN Amsterdam
Sprekers: Yvette van der Waal en Ron Heinrich (Dokter Bosman)
Toegang: € 3,- voor leden Impuls & Woortblind, € 5,- voor niet-leden
(de opbrengst komt ten goede aan de vereniging Impuls & Woortblind)

Meld je aan

Heb je behoefte aan handzame tips en trucs, meld je vandaag nog aan via deze link. Heb je vragen of lukt het je niet om je aan te melden? Neem dan contact op via info@impulsenwoortblind.nl of bel: 033 247 34 84.

Lees ook: De relatie leuk houden wanneer je partner ADHD heeft

 

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 18 mei 2016