Dokter Bosman en Autisme Kenniscentrum hebben HKZ certificaat behaald

 

 

HKZ-keurmerk

Dokter Bosman en het Autisme Kenniscentrum zijn geslaagd voor de HKZ-audit. Voor het Autisme Kenniscentrum is het de eerste audit geweest.

Dit hebben zij zonder opmerkingen gehaald. Zij zijn nu ook trotse bezitter van het certificaat.

Energie van onze werkwijze

Wat de auditor vooral opviel was dat we niet alleen zeggen dat we anders zijn dan anderen in de zorg, maar het ook zijn. Hij zag dat bij ons psychologische zorg hand in hand gaat met een persoonlijke aanpak. Daar zetten onze behandelaren zich dagelijks voor in.

“Ik heb zelden zoveel energie gekregen van de gesprekken. Vooral door de pragmatische instelling, de bevlogenheid en betrokkenheid van jullie bij cliënten, de hands-on mentaliteit, de marketingstrategie en de mogelijkheden die CRS biedt om het primaire proces goed uit te voeren.” aldus de auditor.

HKZ-keurmerk

Alle locaties van Dokter Bosman en het Autisme Kenniscentrum zijn HKZ-gecertificeerd. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit belangrijke keurmerk biedt een basisgarantie voor de kwaliteit van zorg bij Dokter Bosman. Wij gebruiken het om de kwaliteit goed te kunnen managen. Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Het verkrijgen van een HKZ keurmerk betekent voor onze organisatie dat het werk zodanig is georganiseerd dat aan alle voorwaarden is voldaan om in de ogen van onze cliënten optimale zorg te kunnen leveren.

Samen komen we verder

Dokter Bosman werkt klantgericht en heeft als doel op korte termijn al het eerste positieve resultaat te behalen. Dit betekent dat wij geen standaard behandelprogramma’s kennen. Samen leggen we daarmee de basis voor een beter leven voor onze cliënten. 
Dit is wat zij van ons kunnen verwachten van onze relatie met hen en hun omgeving als zij de diagnose en behandeling aan ons toevertrouwen.

Dokter Bosman kan natuurlijk ook niet zonder een goede relatie met huisartsen, POH-GGZ en andere zorgprofessionals. Voor hen zijn wij een deskundige betrouwbare partner in de geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman geeft altijd een terugkoppeling van een behandeling. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de gezondheid van hun patiënten.

 

 

Meer over: Ggz, Nieuws
Bijgewerkt: 17 november 2017