Je kunt jezelf of je kind eenvoudig online aanmelden door het onderstaande formulier volledig in te vullen. We hebben een handig overzicht voor je met tips om je aanmelding vlot te laten verlopen. Deze vind je hier.

Mijn Dokter Bosman

Als we je aanmelding ontvangen hebben, verzenden wij je de inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving Mijn Dokter Bosman. Als je deze geactiveerd hebt staat hier een vragenlijst voor je klaar. Je kunt dan ook een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeldteam.

Verwijzing

Ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Dan heb je een verwijzing nodig van huisarts of gemeente.

Let op: is je zoon of dochter jonger dan 16 jaar en hebben jullie beiden het gezag? Dan hebben we van beide ouders toestemming nodig.

Nieuw

Het Autisme Kenniscentrum en Dokter Bosman Amersfoort hebben contracten met VGZ, ASR, DSW, ENO en Zilveren Kruis afgesloten. Kijk HIER of jouw zorgverzekering onder een van deze contracten valt. Alle onze andere locaties hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Aanmeldstop Autisme Kenniscentra, m.u.v. Zwolle

De aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen overtreffen de diagnose- en behandelcapaciteit van het Autisme Kenniscentrum. Dat is vervelend en wij werken aan een oplossing. Dit is een tijdelijke situatie. In maart 2020  wordt een inschatting gemaakt of je weer op de reguliere wijze voor het Autisme Kenniscentrum aan kunt melden. Daar waar dit mogelijk is brengen wij je onder voor een diagnose, behandeling bij een van de locaties van Dokter Bosman.