Je kunt jezelf of je kind eenvoudig online aanmelden. Vul onderstaand formulier volledig in. Nadat wij jouw aanmelding ontvangen hebben, verzenden wij je de inloggegevens voor jouw persoonlijke cliëntportaal. Als je deze geactiveerd hebt staat hier een vragenlijst voor je klaar. Je kunt dan ook een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeldteam.

Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de best mogelijke oplossing. Voor vragen kun je ons bellen op 088 226 76 26. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar, heb je een verwijsbrief nodig.

Heeft je kind psychologische zorg nodig?

Directe telefonische screening voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Dan hoef je niet te wachten en krijg je bij Dokter Bosman direct een telefonische screening. De diagnose en behandeling starten snel daarna.

Ben je verzekerd bij een van deze verzekaars?

Ben je verzekerd bij Menzis (Sggz), Zilveren Kruis (Sggz), Avéro, FBTO, Interpolis, De Friesland, Kiemer en  OZF dan kunnen wij met ingang van 1 januari voor je aan de slag. Wil je eerder geholpen worden? Dat kan. Neem dan contact op met je zorgverzekeraar voor bemiddeling.