Juist nu digitaal

We zetten alles op alles om er juist in deze lastige tijd voor je te zijn.  Onze afspraken gaan door, alleen in een aangepaste vorm. Dit kan telefonisch zijn of met een beveiligde dienst voor videobellen.

Aanmelden

Je kunt jezelf of je kind eenvoudig online aanmelden door het onderstaande formulier volledig in te vullen. We hebben een handig overzicht voor je met tips om je aanmelding vlot te laten verlopen. Deze vind je hier.

Mijn Dokter Bosman

Als we je aanmelding ontvangen hebben, verzenden wij je de inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving Mijn Dokter Bosman. Als je deze geactiveerd hebt staat hier een vragenlijst voor je klaar. Je kunt dan ook een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeldteam.

Verwijzing

Ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Dan heb je een verwijzing nodig van huisarts of gemeente.

Let op: is je zoon of dochter jonger dan 16 jaar en hebben jullie beiden het gezag? Dan hebben we van beide ouders toestemming nodig.

Autisme Kenniscentrum

Wij hebben geen contracten met Menzis, Ander Zorg, Hema en CZ, CZdirect, Ohra, Nationale Nederlanden en Just. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%. Voor de andere zorgverzekeraars heb je geen omkijken naar de betaling.  Er geldt wel een eigen risico.

Dokter Bosman Amersfoort

Dokter Bosman Amersfoort heeft contracten met alle verzekeraars behalve met CZ, CZdirect, Ohra, Nationale Nederlanden en Just. Hiervoor geldt een eigen bijdrage. Klik hier wat het voor jou betekent als je bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd bent.

Aanmeldstop Autisme Kenniscentra, m.u.v. Zwolle

De aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen overtreffen de diagnose- en behandelcapaciteit van het Autisme Kenniscentrum. Dat is vervelend en wij werken aan een oplossing. Dit is een tijdelijke situatie. In juni 2020  wordt een inschatting gemaakt of je weer op de reguliere wijze voor het Autisme Kenniscentrum aan kunt melden. Daar waar dit mogelijk is brengen wij je onder voor een diagnose, behandeling bij een van de locaties van Dokter Bosman.