Dokter Bosman online: digitale praktijk met hulp van een online psycholoog

Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij de digitale praktijk van Dokter Bosman aan het juiste adres. Onze digitale praktijk biedt jou de mogelijkheid om met behulp van een online psycholoog jouw klachten aan te pakken. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt.

Aanmelden digitale praktijk volwassenen

Je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts. Je huisarts kan je via ZorgDomein verwijzen naar onze digitale praktijk.

Aanmelden locaties

Je huisarts kan je rechtstreeks verwijzen via ZorgDomein. Om te starten heb je een geldige verwijsbrief nodig. Bij Dokter Bosman binnen 5 werkdagen of wij je de gevraagde zorg kunnen bieden.

Volwassenen

Om je aan te melden en een behandeling te starten hebben wij een geldige verwijsbrief nodig. Zonder deze verwijsbrief is het niet mogelijk om te beginnen met een behandeling. Je huisarts kan je rechtstreeks doorverwijzen via ZorgDomein.

Kind en Jeugd

Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? Ben je jonger dan 18 jaar en heb je een verwijzing, dan worden de kosten van de zorg vergoed door de gemeente waar je woont. Deze verwijzing kan gedaan worden door de huisarts, het wijkteam of de gemeente. Dat kan via het onderstaande formulier of rechtstreeks door je verwijzer via ZorgDomein. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je een verwijzing, dan worden de kosten van de zorg vergoed door de gemeente waar je woont.

Let op: is je zoon of dochter jonger dan 16 jaar en hebben jullie beiden het gezag? Dan hebben we van beide ouders toestemming nodig.Kinderen tussen de 12 en 16 jaar hebben recht op geheimhouding van de psycholoog. Alleen wanneer dit in het belang van het kind is, zal de psycholoog deze geheimhouding (na overleg met het kind) doorbreken. Een kind moet vanaf de leeftijd van 12 jaar ook zelf mee tekenen voor de behandeling.

Jongeren vanaf 16 jaar mogen zichzelf aanmelden voor psychologische hulpverlening. Ook zij hebben recht op geheimhouding. Hier geldt ook: alleen indien de psycholoog dit noodzakelijk acht zal deze, na overleg met de jongere, in zijn of haar belang de geheimhouding doorbreken.

Autisme Kenniscentrum

Wij hebben geen contracten met ENO, Salland en Zorgdirect. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%. Voor de andere zorgverzekeraars heb je geen omkijken naar de betaling. Er geldt wel een eigen risico.