Je kunt jezelf of je kind eenvoudig online aanmelden. Vul onderstaand formulier volledig in.

Mijn Dokter Bosman

Als we je aanmelding ontvangen hebben, verzenden wij je de inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving Mijn Dokter Bosman. Als je deze geactiveerd hebt staat hier een vragenlijst voor je klaar. Je kunt dan ook een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeldteam.

Langere wachttijden aanmeldteam

De wachttijden van ons aanmeldteam zijn langer dan je van ons gewend bent, en daar balen we enorm van. Sterker nog: hebben we ’n hekel aan. We zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing.

Verwijzing

Ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuw

Het Autisme Kenniscentrum en Dokter Bosman Amersfoort hebben contracten met VGZ, ASR, DSW, ENO en Zilveren Kruis afgesloten. Kijk HIER of jouw zorgverzekering onder een van deze contracten valt. Ben je verzekerd bij een van deze zorgverzekeraars, dan heb je geen omkijken naar de betaling. Die handelen wij afhankelijk van je zorgpolis zelf met de verzekeraar af. Er geldt wel een eigen risico.