Aanmelden

Je kunt jezelf of je kind eenvoudig online aanmelden door het onderstaande formulier volledig in te vullen. We hebben een handig overzicht voor je met tips om je aanmelding vlot te laten verlopen. Deze vind je hier.

Wil je je aanmelden maar heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over je aanmelding, dan kun je een terugbel-verzoek indienen of het contactformulier invullen. We streven er dan naar om binnen twee werkdagen te reageren.

Mijn Dokter Bosman

Als we je aanmelding ontvangen hebben, verzenden wij je de inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving Mijn Dokter Bosman. Als je deze geactiveerd hebt staat hier een vragenlijst voor je klaar. Je kunt dan ook een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeldteam.

Verwijzing

Ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Dan heb je een verwijzing nodig van huisarts of gemeente.

Let op: is je zoon of dochter jonger dan 16 jaar en hebben jullie beiden het gezag? Dan hebben we van beide ouders toestemming nodig.

Autisme Kenniscentrum

Wij hebben geen contracten met Menzis, Ander Zorg, Hema en CZ, CZdirect, Ohra, Nationale Nederlanden en Just. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%. Voor de andere zorgverzekeraars heb je geen omkijken naar de betaling.  Er geldt wel een eigen risico.

Aanmeldingen Autisme Kenniscentra

De aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen overtreffen de diagnose- en behandelcapaciteit van (een deel van) onze Autisme Kenniscentra. Voor het Autisme Kenniscentrum Utrecht geldt momenteel een aanmeldstop, dit is een tijdelijke situatie. In februari 2021 wordt een een inschatting gemaakt of je weer op de reguliere wijze aan kunt melden. Daar waar mogelijk is brengen wij je onder voor diagnostiek of behandeling bij een van de locaties van Dokter Bosman.