Aanmelden volwassenen via huisarts/verwijzer/ZorgDomein 

De afgelopen maanden zien we een flinke toename van psychische klachten door de corona crisis. Het gevolg is dat de aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen groter is dan wij aankunnen. Daarom kun je je tijdelijk niet via onze site aanmelden maar uitsluitend via een verwijzer, je huisarts of POH-GGZ. Wij hebben geen contract met ENO.

Aanmeldstop CZ

Wij zien een flinke stijging in het aantal aanmeldingen van cliënten van CZ die wij dagelijks ontvangen. Het aantal aanmeldingen is op dit moment groter dan waar wij met CZ vergoedingsafspraken over hebben. Op dit moment zijn wij in contact  om met CZ om de ontstane situatie te bespreken en hopelijk te komen tot nieuwe afspraken. Tot die tijd zijn wij genoodzaakt een aanmeldstop in te lassen. Dat is vervelend en we vragen hiervoor je begrip.

Mocht je deze uitkomst niet af kunnen of willen wachten dan kun je het volgende doen:

Vraag om wachtlijstbemiddeling bij CZ. CZ kan kijken of je ergens anders eerder de gewenste zorg kunt ontvangen. Meer informatie hierover vind je op bij CZ. Bellen kan ook, 013 – 594 91 10.

Aanmelden Kind en Jeugd online

Ben je jonger dan 18 jaar wil jezelf of je zoon of dochter aanmelden? Maak dan gebruik van het onderstaande aanmeldformulier. We kunnen je aanmelding alleen in behandeling nemen als je een verwijzing van bijvoorbeeld je huisarts, POH-GGZ of wijkteam bijsluit.

Dokter Bosman online: digitale praktijk met hulp van een online psycholoog

Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij de digitale praktijk van Dokter Bosman aan het juiste adres. Onze online ggz-praktijk biedt jou de mogelijkheid om met behulp van een online psycholoog jouw klachten aan te pakken. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt.

Contact na aanmelding

Houd er ook rekening mee dat je langer moet wachten op een eerste gesprek over de zorg die jij nodig hebt. Dat is vervelend en onze excuses hiervoor. De actuele wachttijden vind je HIER.

Om de aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we een handige infographic gemaakt. Je kunt de infographic downloaden als pdf.

Mijn Dokter Bosman

Pas nadat wij je aanmelding via ZorgDomein hebben verwerkt, verzenden we je de inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving Mijn Dokter Bosman. Als je deze geactiveerd hebt, staat daar een vragenlijst voor je klaar. Nadat je die hebt ingevuld, kun je een afspraak plannen voor een telefonische screening met ons aanmeld-team.

Verwijzing

Ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Ben je op zoek naar psychologische zorg voor je zoon of dochter? En is deze jonger dan 18 jaar? Dan heb je een verwijzing nodig van huisarts of gemeente.

Let op: is je zoon of dochter jonger dan 16 jaar en hebben jullie beiden het gezag? Dan hebben we van beide ouders toestemming nodig.

Autisme Kenniscentrum

Wij hebben geen contracten met ENO, Salland en Zorgdirect. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 20%. Voor de andere zorgverzekeraars heb je geen omkijken naar de betaling.  Er geldt wel een eigen risico.