Dokter Bosman is er voor u

 

Aanmelden

Bent u huisarts, jeugdarts, arbo-arts, medisch specialist of anderszins zorgverlener? Dan kunt u bij ons via ZorgDomein uw patiënt aanmelden. 
Bekijk hier de wachttijden.

Verwijzen ZorgDomein

U kunt via ZorgDomein verwijzen naar Dokter Bosman GGZ. U vindt ons zorgaanbod terug onder Geestelijke Gezondheidszorg.

Voor het verwijzen van uw patiënt, kunt u ook gebruik maken van onze standaard verwijsbrief. Open hier de verwijsbrief.

De ingevulde verwijsbrief kunt u meegeven aan uw patiënt (en/of ouders) of direct versturen via ZorgDomein.

Contactgegevens:
Dokter Bosman cliëntenservice
Basicweg 12 D
3821 BR Amersfoort

E: aanmeldingen@dokterbosman.nl

Fax: 0320 752 611

Herstelgericht en effectief

Samen met uw patiënt brengen we in kaart welke impact de klachten hebben op het dagelijks leven en welke persoonlijke doelen uw patiënt wil bereiken. De diagnose en behandeling zijn middelen om deze doelen te bereiken, waarbij we een persoonlijke aanpak hanteren. Dat betekent ook dat we de omgeving, ouders, partner, familie en vrienden betrekken om de effectiviteit van de behandeling te vergroten.

Eigen regie

Bij ons is eigen regie een belangrijk onderdeel van de mentale gezondheid. Daarom stellen we bij aanmelding persoonlijke gezondheidsdoelen op. Dat doen we met het concept Positieve Gezondheid waarbij gezondheid meer betekent dan de aan- of afwezigheid van klachten. Bij aanmelding en tijdens de behandeling wordt uw patiënt uitgenodigd om de gezondheid te meten. Wij bespreken met uw patiënt wat een concrete verbetering is. Wanneer de behandeling geslaagd is en kan stoppen. Door tijdens de behandeling te blijven meten weten wij of de behandeling werkt. Samen met uw patiënt werken we naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Uiteindelijk laten we uw patiënt weer los, zodat zij met hernieuwde veerkracht zelf hun vleugels uit kunnen slaan.

Wat brengt het uw patiënt?

  1. Uw patiënten komen veel meer in contact met hun kracht in plaats van dat ze aangesproken worden op hun zwakte;
  2. Zij leren te focussen op een betekenisvol leven, in plaats van op gezondheid;
  3. Persoonsgerichte zorg dat echt aansluit op hun persoonlijke behoeften;
  4. De regie ligt bij de mensen zelf en wij helpen hen hun eigen beslissingen te nemen.

E-Health

E-Health zorgt tevens voor meer regie voor uw patiënt. Uw patiënt kan thuis op een zelfgekozen tijdstip informatie teruglezen en opdrachten maken met een online behandelprogramma, waarbij hij ook zijn omgeving kan betrekken. Het omvat een sterke combinatie van persoonlijk live contact en ondersteuning met e-Health programma’s.