Dokter Bosman is er voor u

Bent u huisarts, schoolarts, arbo-arts, medisch specialist of anderszins zorgverlener? Dan kunt u bij ons iemand aanmelden voor een diagnose en/of behandeling. Maar dat kan ook als docent, manager of schoolbegeleider. De inzet van de professionals van Dokter Bosman vertaalt zich in korte wachttijden, snelle en effectieve klachtvermindering en een cliënttevredenheidsscore van 8,5.

Advies

Vermoedt u bij uw patiënt een angststoornis, depressie , ADHD, autisme of gedragsprobleem? Merkt u dat deze patiënt er in het dagelijks leven last van heeft? Een juiste indicatiestelling is een belangrijk aandachtspunt bij Dokter Bosman. Dokter Bosman zet zich in om u te ondersteunen bij screening. Om zeker te zijn dat de juiste zorg op de juiste plaats komt en om het belang van de patiënt te borgen kunt u indien nodig altijd vooroverleg plegen met een behandelaar van Dokter Bosman. Dit kan door contact op te nemen met de locatie manager van de vestiging in de regio of te bellen naar 088 226 76 26. Dokter Bosman geeft u altijd een terugkoppeling van een behandeling. Zo blijft u goed op de hoogte van de gezondheid van uw patiënt of leerling.

Specialistische kennis

Dokter Bosman heeft specialistische kennis in huis op het gebied van onder andere depressies, burn-outs, AD(H)D, hoogbegaafdheid, PTSS, stemmingswisselingen, dwang, angsten en autisme. Bij autisme werkt Dokter Bosman samen met zorg-specialisten van het Autisme Kennis Centrum.

Verwijzen

Op basis van onze indicaties en contra-indicaties kunt u zien waarvoor u bij Dokter Bosman terecht kunt. Stuur voor een verwijzing een e-mail naar aanmeldingen@dokterbosman.nl met daarin uw contactgegevens. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Voor het verwijzen van uw patiënt, kunt u ook gebruik maken van onze standaard verwijsbrief. Open hier de verwijsbrief (pdf-formaat)

De ingevulde verwijsbrief kunt u meegeven aan uw patiënt (en/of ouders) of zelf opslaan en sturen aan het inboundteam van Dokter Bosman. De patiënt (en/of ouders) moet vervolgens zelf de online aanmeldprocedure volgen.

Contactgegevens:
Inboundteam Dokter Bosman
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

E: aanmeldingen@dokterbosman.nl

Fax: 0320 752 611