Dokter Bosman is er voor verwijzers

Bent u huisarts, schoolarts, arbo-arts, medisch specialist of anderszins zorgverlener? Dan kunt u bij ons iemand aanmelden voor een diagnose en/of behandeling. Maar dat kan ook als docent, manager of schoolbegeleider.

Vermoedt u bij uw patiënt of leerling een angststoornis, depressie of gedragsprobleem en merkt u dat deze persoon er in het dagelijks leven last van heeft? Dan bent u bij Dokter Bosman aan het juiste adres. Er is bijna altijd sprake van samenhangende stoornissen, zoals dyslexie en andere leerproblemen, stoornissen rond gedrag, persoonlijkheid, angst en/of stemming. Dokter Bosman behandelt deze.

Samen komen we verder

Voor u zijn wij een deskundige en betrouwbare partner in de geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman geeft altijd een terugkoppeling van een behandeling. Zo blijft u goed op de hoogte van de gezondheid van uw patiënt of leerling.

Specialistische kennis

Uw patiënten of leerlingen zijn bij ons altijd verzekerd van goede, wetenschappelijk verantwoorde zorg. Dokter Bosman heeft specialistische kennis in huis op het gebied van onder andere depressies, burn-outs, AD(H)D, hoogbegaafdheid, PTSS, stemmingswisselingen, dwang, angsten en autisme. Bij autisme werkt Dokter Bosman samen met zorg-specialisten van het Autisme Kennis Centrum.

Verwijzen

Op basis van onze indicaties en contra-indicaties kunt u nagaan in hoeverre Dokter Bosman uw patiënt van dienst kan zijn. Wilt u een patiënt of leerling naar ons verwijzen? Stuur een e-mail naar aanmeldingen@dokterbosman.nl met daarin uw contactgegevens. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt als huisarts (of andere verwijzer) voor korte consultatie over triage of casuïstiek gerelateerde vragen rechtstreeks bellen met de dichtstbijzijnde locatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur.

Voor het verwijzen van uw patiënt, kunt u ook gebruik maken van onderstaande standaard verwijsbrief. Hierdoor hebben wij alle benodigde informatie voorhanden om uw patiënt verder te helpen.

Open hier de verwijsbrief (pdf-formaat)

De ingevulde verwijsbrief kunt u meegeven aan uw patiënt (en/of ouders) of zelf opslaan en sturen aan het inboundteam van Dokter Bosman. De patiënt (en/of ouders) moet vervolgens zelf de online aanmeldprocedure volgen.

Contactgegevens:
Inboundteam Dokter Bosman
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort
Email: aanmeldingen@dokterbosman.nl
Fax: 088-2267800