Wij behandelen

Volwassenen

Wachttijd

Bel

088 226 76 26

Mail

Contact

Online

Door heel Nederland

Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij de digitale praktijk van Dokter Bosman aan het juiste adres. Onze online ggz-praktijk biedt jou de mogelijkheid om met behulp van een online psycholoog jouw klachten aan te pakken. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt. 

Veilig en op eigen tempo aan de slag

Het klinkt misschien heel spannend, maar wees gerust: het valt allemaal erg mee. Alle gesprekken met jouw online psycholoog worden gevoerd in een veilige online omgeving via beeldbellen. Zo heb je persoonlijk contact, maar wel vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt. Je werkt in je eigen tempo via e-health aan je herstel.

Wij behandelen

Volwassenen

Wachttijd

Bel

088 226 76 26

Mail

Contact

Online

Door heel Nederland

Voor welke psychische klachten?

De digitale praktijk van Dokter Bosman is volop in ontwikkeling en op termijn verwachten wij meerdere diagnoses met een volledige online therapie te kunnen behandelen. Op dit moment bieden wij online hulpverlening aan voor volwassenen die last hebben van klachten die te maken hebben met depressieve klachten, ADHD, autisme, milde vormen van trauma en/of angstklachten zoals paniek of een sociale fobie.

Voordelen van onze digitale praktijk

  1. Tijdsbesparing – je hoeft niet te reizen of te wachten in wachtruimtes
  2. Vertrouwde omgeving – je bepaalt zelf vanaf welke locatie je contact opneemt met jouw psycholoog, zolang het maar vanuit een rustige omgeving is en je beschikt over een stabiele WiFi
  3. Eigen regie en eigen tempo – je krijgt direct de middelen aangereikt om zelfstandig aan jouw herstel te werken, ook tussen de behandelingen door
  4. Persoonlijke aanpak – je gaat samen met de behandelaar op zoek naar de meest passende aanpak en hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld online modules of apps 
  5. Eigen leefomgeving – je kunt direct aan de slag vanuit de omgeving waar je de problemen ervaart

Hoe ziet onze online behandeling eruit?

Nadat je je hebt aangemeld bij Digitale praktijk Dokter Bosman, verloopt je aanmelding volledig digitaal. Er vindt een intakegesprek plaats met een van onze psychologen. Dit gebeurt in een veilige online omgeving via beeldbellen. Vervolgens wordt er gezamenlijk een behandelplan opgesteld en worden de behandelsessies ingepland. Deze sessies worden allemaal via beeldbellen gevoerd. Ondertussen heb je de mogelijkheid om via diverse e-health modules aan jouw herstel te werken.

Verzekerde zorg

De online therapie die je ontvangt bij onze digitale praktijk valt onder verzekerde zorg. Het wordt dus vergoed door zorgverzekeraars. Net als bij reguliere behandelingen is het ook nodig om een verwijsbrief te hebben van de huisarts voordat je kunt starten met de behandeling.

Ons team

Jurrijn Koelen

Jurrijn Koelen

GZ-psycholoog

Kiymet Karaman

Kiymet Karaman

Psycholoog

Mursal Ahmadi

Mursal Ahmadi

Psycholoog