Wij zijn Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden ambulante, tweedelijns geestelijke gezondheidszorg bij onder andere depressies, burn-outs, autisme, AD(H)D, PTSS, stemmingswisselingen en dwang of angsten. Dokter Bosman gaat verder dan er binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg mogelijk is, en heeft daarbij specifieke kennis in huis op het gebied van onder andere hoogbegaafdheid.

Een stoornis kan vaak een groot effect hebben op iedereen in jouw omgeving. Daarom zijn we er ook voor vrienden en familie. Speciaal voor jouw vrienden en familie geeft Dokter Bosman diverse trainingen.

De best mogelijke psychologische zorg

Welke psychologische zorg je ook nodig hebt, je bent altijd verzekerd van de best mogelijke psychologische zorg met een persoonlijke aanpak.

Wat jij nodig hebt is ons vertrekpunt. Dienstverlening staat altijd voorop. Een prettige gesprekspartner en écht contact zijn de bouwstenen van ieder contact. We werken in multidisciplinaire teams op basis van gelijkwaardigheid. Behandelaren krijgen ruimte om te excelleren en zijn samen verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg.

Kind & Jeugd
In het nieuwe jeugdstelsel valt alle jeugdhulp onder één wet, de Jeugdwet. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren hiervan. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je een verwijzing, dan worden de kosten van de zorg vergoed door de gemeente waar je woont.

Volwassenen (18+)
Heb je een verwijzing, dan valt een behandeling vaak onder gecontracteerde zorg met verzekeraars. Dat betekent dat de verzekering je behandeling vergoedt als je een verwijzing van de huisarts hebt. Er kan wel een eigen risico gelden.

Download hier onze brochure.

E-health van Dokter Bosman

Dokter Bosman heeft e-health in haar behandelaanbod geïntegreerd. Dit zijn behandelprogramma’s die wij aanbieden via internet voor o.a. ADHD en autisme. Naast de reguliere behandelcontacten krijg je dan ook online zorg, bijvoorbeeld via een computer of mobiele telefoon. Afhankelijk van jouw wensen en klachten zal jouw behandelaar je hier op wijzen tijdens de intake of een behandelcontact. E-health kan een goede aanvulling zijn op je behandeling. Daarnaast heb je als cliënt nog meer de regie op je eigen zorgtraject en welzijn. Je kunt op jouw tijd en in je persoonlijke omgeving kiezen om één van de modules te volgen.

Plus van Dokter Bosman

Heb jij behoefte aan snelle psychologische zorg waarvoor geen verwijzing nodig is en zonder tussenkomst van zorgverzekeraar of gemeente? Binnen Plus van Dokter Bosman bieden we alle vormen van psychologische zorg waaronder coaching en training. Bij Plus van Dokter Bosman zijn we niet gebonden aan de voorwaarden van zorgverzekeraars of gemeenten, de regie ligt bij jou.

Plus wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar of gemeenten.

Wij staan voor je klaar

Wil je graag in gesprek met een professional van Dokter Bosman, onze specialisten staan klaar om naar je te luisteren en geven je graag advies. Bel ons op 088 226 76 26 of meld je hier aan.