Onze hulp

Bij ons gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Positieve Gezondheid

Positieve gezondheid is een nieuwe manier van kijken naar gezondheid. Wij zien je behandeling als een middel om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Bij aanmelding en tijdens je behandeling word je uitgenodigd om je gezondheid te meten. Met de uitkomst stel je je persoonlijke behandeldoelen vast. Wij bespreken met je wat voor jou een concrete verbetering is en wanneer de behandeling geslaagd is en kan stoppen.

Vet Cool

Vet Cool is een leefstijlprogramma voor kinderen met (beginnend) overgewicht of obesitas in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Tijdens de behandeling wordt een kind gedurende één jaar zowel individueel als in groepsverband begeleid. Naast Dokter Bosman zijn ook de kinderdiëtist en kinderfysiotherapeut betrokken bij dit project. Het doel is om deze periode het gewicht te stabiliseren en handvatten aan te reiken over gezonde voeding en beweging, met als doel de ernst van het overgewicht te verminderen en gezondheidsproblemen in de toekomst te voorkomen.

Parkeren

Bij de vestiging in Castricum is het mogelijk om voor de deur vrij te parkeren.