Direct hulp bij depressie!

 

Heb je een vermoeden van depressie? Dan kun je terecht bij Dokter Bosman voor een persoonlijke aanpak.

Wat is een depressie?

Iedereen voelt zich wel eens somber of down. Zo’n sombere bui kan allerlei oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een ruzie, ziekte of narigheid in de familie. Meestal verdwijnt die sombere bui vanzelf. Tijdelijke somberheid hoort bij het leven. Maar houdt deze somberheid lang aan of is die bijna voortdurend aanwezig? En belemmert dat je in je dagelijks functioneren? Dan is er wat anders aan de hand. Dan kan het zijn dat je een depressie hebt.

Een vermoeden van een depressie en dan?

Alleen een huisarts, psycholoog en/of psychiater kan een diagnose stellen. Een depressie is vaak goed te behandelen. Hoe dat het beste kan gebeuren, hangt af van de ernst van je depressieve klachten. Herken je bovenstaande kenmerken neem dan contact op met je huisarts en vraag een verwijzing.

Wat doet Dokter Bosman?

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met depressieve klachten. Bij ons gaat je psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van je geestelijke gezondheid. Onze behandeling is erop gericht jou en je omgeving te leren omgaan met dat waar jullie in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Wij staan voor je klaar

Het is soms niet makkelijk te bepalen of je somber of depressief bent. Dokter Bosman kan je helpen het verschil te ontdekken. Aarzel niet en neem direct contact op.

Nieuws over depressie

Meer nieuws over depressie

Nieuws over depressie

Bekijk dossier depressie