Dokter Bosman lanceert wervingscampagne – échte verhalen van betrokken medewerkers

Het tekort aan teamleden is ook bij Dokter Bosman voelbaar. Vandaag starten wij met een wervingscampagne om nieuwe teamleden aan te trekken.

Op dit moment staan er binnen zo’n 40 vacatures open. Vooral GZ-psychologen zijn hard nodig. Met onze campagne willen we laten zien waarom het bijzonder is om bij Dokter Bosman te werken.

Waardering voor medewerkers

Wij vinden dat als je je goed voelt en autonoom kunt werken, je de beste zorg kunt bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Als je aan de slag gaat voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. En dat doen wij met zelfsturende teams van professionals.
De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid

Echte verhalen van Dokter Bosman ‘ers

Persoonlijke verhalen staan centraal in de wervingscampagne. We hebben met deze campagne aansluiting gezocht bij onze behandelvisie. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m namelijk niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf.

Door onze verhalen te delen willen wij toekomstige collega’s laten zien dat Dokter Bosman, een prettige werkomgeving biedt met betrokken teams die volop de ruimte en vertrouwen krijgen.  

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 8 juni 2021