Het is hier autistisch tweede serie Filemon Wesselink

hoogbegaafden

Filemon Wesselink mag nog een serie maken over zijn autisme. De presentator kreeg in het eerste seizoen de diagnose autisme-spectrumstoornis en daar wil hij nog meer over weten.

Autistisch

Vorig jaar begon Filemon Wesselink (38) met de reportage Het is hier autistisch na een aantal andere persoonlijke docuseries zoals Fuck me I’m Famous en Filemon staat strak. Maar na één seizoen heeft hij het gevoel nog niet alles te begrijpen over zijn autisme, dus komt er een vervolg.

Topje van de autisme-ijsberg

“Wat mij vooral is bijgebleven uit die periode zijn de ontmoetingen en gesprekken met mensen die net als ik in het spectrum zitten. En omdat dat spectrum zo breed en mysterieus is, wil ik er nog veel meer over weten. Voor mijn gevoel heb ik namelijk alleen nog maar kennis gemaakt met het topje van de autisme-ijsberg”, aldus de BNNVARA-presentator.

Het is hier autistisch is vanaf 15 februari elke donderdag om 21.45 uur te zien op NPO 3.  Bekijk hier de afleveringen van het eerste seizoen van ‘Het is hier autistisch’ uit 2017.

Wat kun je doen?

Heb je een een vermoeden van autisme en loop je tegen problemen aan dan is het belangrijk hulp te zoeken. Dat kan bij Dokter Bosman op vrijwel al onze locaties of ons Autisme Kenniscentrum. Bel 088 – 226 76 26 of neem mail ons.

Bron: televizier.nl

Meer over: Autisme, Nieuws
Bijgewerkt: 17 januari 2018