Mensen echt verder helpen in hun leven met een persoonlijke aanpak. Dat was de reden waarom wij 10 jaar geleden gestart zijn met Dokter Bosman. Wij vinden namelijk dat geestelijke gezondheidszorg beter kan met een persoonlijke aanpak.

Huiskamer

Daar hoort ook een andere benadering van onze cliënten bij. Bij ons ben je geen patiënt. Wij kijken wat je nodig hebt en dat doen we met een persoonlijke aanpak bij. Het kan best spannend zijn om naar een psycholoog te gaan. Wij vinden het daarom belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daar hoort volgens ons ook geen wachtkamer bij, zoals je dat bij een huisarts of ziekenhuis hebt.

Daarom creëren wij op zo veel mogelijk van onze locaties een huiskamer waar je je thuis kunt voelen. Zoals bijvoorbeeld in Amsterdam of zoals Arnhem. (zie foto) Je wordt persoonlijk welkom geheten, begeleid en krijgt altijd iets te drinken aangeboden. Verse koffie met echte bonen of bijvoorbeeld thee. Vaak hebben we ook gratis wifi.

Jij en jouw omgeving staan centraal

Dokter Bosman is er voor kinderen en volwassenen. Of je nu te maken hebt met stress, AD(H)D, autisme, slaapproblemen, depressies, angsten of een burn-out. Jouw dromen staan voor ons centraal. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij een prettiger leven hebt, waarin je je kansen kunt benutten en je talent ontplooien.

Contact

Worstel jij met een psychische problemen en wil je graag in gesprek met een professional? Neem vrijblijvend contact op met Dokter Bosman. Onze specialisten staan klaar om naar je te luisteren en geven je graag advies. Bel ons op 088 226 76 26 of neem hier contact met ons op.

Meer over: Kinderen en Jeugd, Nieuws, Volwassenen
Bijgewerkt: 20 september 2017