Informatie coronavirus voor cliënten van Dokter Bosman, update 25 maart

Wij hebben naar aanleiding van het bericht dat alle scholen, horeca en andere instellingen verplicht drie weken gesloten blijven, ons beleid daarop aangepast. Dokter Bosman blijft open, maar niet op de vestiging. We zetten alles op alles om er juist in deze lastige tijd voor je te zijn.

Je afspraak gaat door!

We willen je vragen om niet naar de locatie te komen voor je eerstkomende afspraak. In plaats daarvan zal je behandelaar je op dat moment bellen. Zorg dus dat je telefonisch bereikbaar bent en op een plek zit waar je en bereik hebt en je rustig kunt praten.

Afspraken

Je behandelaar zal tijdens jullie eerste telefonisch contact met je bespreken hoe jullie je behandeling de komende tijd gaan aanpakken. Dit kan telefonisch zijn of met Hangout Meet. Je vindt HIER de link om Hangouts Meet te kunnen gebruiken. Dit is een beveiligde dienst voor videobellen. Je vindt HIER een handleiding voor het gebruik. 

Informatie in cliëntportaal en website

We vragen je om je begrip voor het ongemak. Houd je cliëntportaal in de gaten want daar doen wij mededelingen als er dingen veranderen die voor jou van belang zijn. Alle informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus vind je ook op onze website.  

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 15 maart 2020