Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen.

locatie_amersfoort

 

Specialistische kennis
In Amersfoort bieden wij hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met milde psychische klachten (Generalistische Basis GGz) maar ook met complexe problematiek (Specialistische GGZ). Problemen waarmee je terecht kunt, zijn bijvoorbeeld: (een vermoeden van) AD(H)D, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), stemmings- en angstklachten, klachten naar aanleiding van traumatische gebeurtenissen, rouw- en verlieservaringen, problemen in relaties met anderen.

Diagnostiek en behandeling
Ons multidisciplinaire team biedt specialistische diagnostiek in korte trajecten en behandeling op maat. We maken gebruik van verschillende behandelmethoden zoals: cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, individuele of groepsgewijze mindfulness, lichttherapie en farmacotherapie (medicatie).

Direct hulp

Voor diagnostiek en behandeling kun je direct bij ons terecht.

Praktische informatie
Dokter Bosman Amersfoort ligt in een prachtige omgeving in het karakteristieke O.L.V. ter Eem klooster. Let op. Er is geen lift aanwezig in ons pand. Heb je een mobiliteits- of functiebeperking, neem dan vóór je eerste afspraak contact op met ons secretariaat. Wij gaan dan op zoek naar een andere ruimte. Heb je een hulphond, bijvoorbeeld vanwege PTSS, dan is deze van harte welkom. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Handig om te weten

In Amersfoort wordt de zorg voor kinderen tot 18 jaar volledig vergoed door de gecontracteerde gemeenten. De zorg voor volwassenen wordt betaald door zorgverzekeraars. (zie overzicht) Dokter Bosman Amersfoort heeft contracten met alle verzekeraars behalve met CZ, Menzis, Besured, Promovendum en National Academic. Klik hier wat het voor jou betekent als je bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd bent (eigen bijdrage).

Ons aanmeldteam is 5 dagen per week van 9 tot 17 uur telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden: 088 -226 76 26.