Onze hulp

Bij ons gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Positieve Gezondheid

Positieve gezondheid is een nieuwe manier van kijken naar gezondheid. Wij zien je behandeling als een middel om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Bij aanmelding en tijdens je behandeling word je uitgenodigd om je gezondheid te meten. Met de uitkomst stel je je persoonlijke behandeldoelen vast. Wij bespreken met je wat voor jou een concrete verbetering is en wanneer de behandeling geslaagd is en kan stoppen.

Handig om te weten

In Amersfoort wordt de zorg voor kinderen tot 18 jaar volledig vergoed door de gecontracteerde gemeenten.

Praktische informatie

Dokter Bosman Amersfoort ligt in een prachtige omgeving in het karakteristieke O.L.V. ter Eem klooster. Let op. Er is geen lift aanwezig in ons pand. Heb je een mobiliteits- of functiebeperking, neem dan vóór je eerste afspraak contact op met ons secretariaat. Wij gaan dan op zoek naar een andere ruimte. Heb je een hulphond, bijvoorbeeld vanwege PTSS, dan is deze van harte welkom. Er is volop gratis parkeergelegenheid.