Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen.

locatie_amersfoort

Specialistische kennis
In Amersfoort bieden wij hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met milde psychische klachten (Generalistische Basis GGz) maar ook met complexe problematiek (Specialistische GGZ). Problemen waarmee je terecht kunt, zijn bijvoorbeeld: (een vermoeden van) AD(H)D, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), stemmings- en angstklachten, klachten naar aanleiding van traumatische gebeurtenissen, burn-out, rouw- en verlieservaringen, problemen in relaties met anderen.

Diagnostiek en behandeling
Ons multidisciplinaire team biedt specialistische diagnostiek in korte trajecten en behandeling op maat. We maken gebruik van verschillende behandelmethoden zoals: cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, individuele of groepsgewijze mindfulness, lichttherapie en farmacotherapie (medicatie).

Direct hulp

Voor diagnostiek en behandeling kun je direct bij ons terecht.

Praktische informatie
Dokter Bosman Amersfoort ligt in een prachtige omgeving in het karakteristieke O.L.V. ter Eem klooster. Let op. Er is geen lift aanwezig in ons pand. Heb je een mobiliteits- of functiebeperking, neem dan vóór je eerste afspraak contact op met ons secretariaat. Wij gaan dan op zoek naar een andere ruimte. Heb je een hulphond, bijvoorbeeld vanwege PTSS, dan is deze van harte welkom. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Handig om te weten
In Amersfoort wordt de zorg voor kinderen tot 18 jaar volledig vergoed door de gecontracteerde gemeenten. Onze zorg voor volwassenen (18+) wordt hier verleend door Diagnostiekfabriek B.V. Hier leveren we zorg zonder dat er sprake is van een contract met een zorgverzekeraar: niet gecontracteerde zorg. Dit betekent dat er, naast het verplichte eigen risico, nog een eigen bijdrage van maximaal 20% van toepassing kan zijn. Lees hier meer over de eigen bijdrage. Dat betekent dat je bij ons korte wachttijden hebt en dus snel terecht kunt.

Ons aanmeldteam is 5 dagen per week van 9 tot 17 uur telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden: 088 -226 76 26.