Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze hulp

Bij ons gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Positieve Gezondheid

Positieve gezondheid is een nieuwe manier van kijken naar gezondheid. Wij zien je behandeling als een middel om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Bij aanmelding en tijdens je behandeling word je uitgenodigd om je gezondheid te meten. Met de uitkomst stel je je persoonlijke behandeldoelen vast. Wij bespreken met je wat voor jou een concrete verbetering is en wanneer de behandeling geslaagd is en kan stoppen.

Parkeren

Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. De tramhalte Batau-Noord (tram 60 en 61) ligt op loopafstand (met voetgangersbrug de A.C. Verhoefweg oversteken).

Handig om te weten

Dokter Bosman Nieuwegein bevindt zich op de derde verdieping. In het gebouw is een lift aanwezig.  Wij zijn dan wel telefonisch bereikbaar.