Zet je kinderen aan het werk en voorkom stress als ouder

De scholen blijven in ieder geval nog tot 28 april dicht. Dit betekent nog steeds een hoop thuis studeren en vooral een boel discipline voor leerlingen. Daarnaast is het voor ouders, tussen het thuiswerken door, een hele opgave om kinderen aan het werk te zetten. Daarom hieronder 2 handige tools voor middelbare en basisonderwijs.

WRTS

Voor jongeren is er WRTS, een gratis overhoorplatform voor middelbare scholieren. Door connecties met uitgeverijen van lesboeken staan de meeste woordenlijsten al automatisch klaar. Dit scheelt een hoop tijd in het overtypen van woordjes. Erg handig voor de leerlingen.

Squala voor de basisschool

Voor basisschool leerlingen is er Squla, een leerplatform met de lesstof van school. Vanaf € 7,95 per maand kun je rekenen, taal, spelling en andere vakken spelenderwijs oefenen.

Met de ruim 70.000 quizzen en games van Squla oefent je kind op een leuke manier met alle vakken, gewoon thuis aan de keukentafel!

Wij zijn er voor je

Het kan ook zijn dat je stress ervaart door het piekeren over de risico’s van een coronabesmetting, dat je wakker ligt omdat je je zorgen maakt. Ook als je fysiek niet ziek bent, kun je mentaal behoorlijk veel last hebben van de coronacrisis.  Voor hulp kun je bellen met 088 226 76 26 of mailen.  

Meer over: Nieuws, Onderwijs, stress
Bijgewerkt: 7 april 2020