‘Zo snel als een…’ is opnieuw verschenen

‘Zo snel als een…’ is opnieuw verschenen! Een boek voor kinderen met druk, ongeconcentreerd en impulsief gedrag. Om een positieve bijdrage te leveren aan alle kinderen die net even drukker, ongeconcentreerder en impulsiever zijn en het heel lastig kunnen hebben in deze snelle prestatiemaatschappij.

Het is de 6e druk alweer, maar deze keer zijn Tirtsa Ehrlich en Jacqueline Hilbers extra trots omdat het een geheel herziene zo ‘reificatie-proof‘ mogelijke versie is geworden. Zo is de ondertitel zelfs veranderd van: ‘Ferry is heel druk want hij heeft ADHD’ in ‘Ferry is zo snel als een Ferrari!”. Samen blijven we scherp om een maatschappij te creëren die plaats heeft voor iedereen. Want iedereen is anders, maar anders is ook gewoon! En verandering van taalgebruik is een belangrijk onderdeel om deze verandering in gang te zetten. Daarom zijn we zo trots op deze herdruk.

En verder is het gewoon het vrolijke positieve boek gebleven wat het al was. Voor alle Ferry’s van onze wereld, boordevol tips, zoals een mooie ontspanningsoefening en boosheidsthermometer die ouders kan helpen emoties beter te reguleren binnen het gezin. Het boek is los te lezen of als onderdeel van de psycho educatiecatiegroep ADHD samen met de ‘Therapeutenhandleiding ADHD’ en het ‘Werkboek ADHD groep’ van SWP Publishing.

Meer over: ADHD
Bijgewerkt: 17 november 2022