Zorgverlening Dokter Bosman tijdens lockdown

#Update 12 januari 2021. De maatregelen van de lockdown zijn verlengd tot 9 februari.

Gisterenavond kondigde premier Rutte aan dat Nederland deze week in een nieuwe lockdown gaat tot en met 19 januari 2021. Het landelijke beleid heeft als doel voldoende plek in ziekenhuizen te houden voor de reguliere zorg en zorg voor COVID-19 patiënten.

Juist nu digitaal

We zetten alles op alles om er juist in deze lastige tijd er voor je te zijn. Onze afspraken gaan door. Of een afspraak digitaal of face to face op de locatie plaatsvindt is in afstemming tussen jouw en je behandelaar.

We hanteren de basisregels van het RIVM, houden ons aan anderhalve meter afstand en aan de hygiënemaatregelen voor cliënten en medewerkers.

Uitgangspunten beleid

We blijven de algemene richtlijnen volgen:

  • Aandacht voor handhygiëne (wassen, desinfectie);
  • Geen handen schudden;
  • Anderhalve meter afstand houden;
  • Geen afspraak op locatie wanneer je hoest, niest of koorts hebt;
  • Je komt alleen op de locatie/afspraak, of zo nodig met een naastbetrokkene.

Informatie in cliëntportaal en website

We vragen je om je begrip voor het ongemak. Houd je cliëntportaal in de gaten want daar doen wij mededelingen als er dingen veranderen die voor jou van belang zijn. Alle informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus vind je ook op onze website.  

Contact

Heb je hulp nodig? En wil je graag in gesprek met een professional? Bel ons op 088 226 76 26 of mail ons. De eerste stap is altijd een bezoek naar de huisarts voor een verwijzing.

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 15 december 2020