Dokter Bosman groeit. Daarom mochten we maar liefst 30 nieuwe collega’s verwelkomen!

Dokter Bosman

© Dokter Bosman

Ik merk dat steeds meer professionals een bijdrage willen leveren aan het uitvoeren van onze visie en klantgerichte aanpak. Bij ons staat de cliënt écht voorop en steeds meer professionals onderkennen dat wij ons daarin onderscheiden van andere organisaties in de GGZ. Onze werkwijze is niet alleen beter voor onze cliënten, het is ook fijner werken voor onze behandelaren. Bij ons zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot.

Positieve gezondheid

Sinds kort werken we ook met Positieve Gezondheid, een concept dat ons op het lijf is geschreven. En zo blijven we vernieuwen. Want ook al zijn we op de goede weg, we zijn nooit klaar met het perfectioneren van onze zorg.

Denk jij ook dat geestelijke gezondheidszorg beter kan?

Dokter Bosman is uitgegroeid tot een gezonde en levendige organisatie met meer dan 250 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de persoonlijke groei en een prettiger leven van mensen. Deze persoonlijke ontwikkeling vind ik ook belangrijk voor onze medewerkers.  Mensen die in staat zijn anders te denken, anders te doen en mee willen ontwikkelen in een dynamische organisatie. Ken je mensen uit je netwerk die het leuk vinden om bij ons te komen werken? Wij hebben plek voor nieuwe collega’s.

 

Michiel Bosman is psychiater en directeur, eigenaar van Dokter Bosman. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn artsexamen behaalde hij in 1995. Vervolgens specialiseerde hij zich tot psychiater. Hij promoveerde aan de Oklahoma State University in de Verenigde Staten in 2015 met een onderzoek naar Evidence-Based Management. In de geestelijke gezondheidszorg verbetert hij de toegankelijkheid met een persoonlijke touch. Kijken wat een cliënt en zijn omgeving echt nodig hebben. Naast zijn werkzaamheden voor Dokter Bosman is hij bestuurslid van Platform Meer GGZ, de branche-organisatie voor ondernemende GGZ-instellingen.

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 15 juni 2018