Geanimeerde discussies bij workshop ‘Hoe overleeft je relatie ADHD?’

ADHD
“Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.” De workshop ‘Hoe overleeft je relatie ADHD?’ kreeg afgelopen dinsdagavond 24 mei veel lovende reacties. Dokter Bosman psychologen Yvette van der Waal en Ron Heinrich (gespecialiseerd in ADHD en relaties) gaven de aanwezigen waardevolle tips, tricks en zinvolle informatie om samen oud te worden.

Samenleven met een partner met ADHD

Ruim twintig mensen waren bij de workshop van Implus & Woortblind aanwezig. Alleen of samen met hun partner. Yvette en Ron benadrukten voornamelijk hoe het is om samen te leven met een partner die AD(H)D heeft.

Lees ook: ‘De relatie leuk houden wanneer je partner ADHD heeft

Herkenbare situaties

De presentatie sprak dermate tot de verbeelding dat er een geanimeerde discussie plaatsvond. De sfeer was open en de problemen die door de aanwezigen naar voren werden gebracht, waren herkenbaar en zorgde voor flink wat humor. Niet alleen Yvette en Ron reageerden adequaat, ook de aanwezigen hadden interacties en wisten elkaar te voorzien van tips en tricks.

Voor herhaling vatbaar

Na afloop werd er nog veel nagepraat. De avond was succesvol en voorzag echt in behoefte. Er werd al geopperd om snel weer een soortelijke avond te organiseren rond een ander AD(H)D-thema.

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 30 mei 2016