Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. En dat doen wij met zelfsturende teams van professionals. Maar hoe weet je of Dokter Bosman ook iets voor jou is? Past de cultuur bij je, werken er leuke mensen? Kom dan naar onze online Meet & Greet op woensdag 14 september voor een kijkje in onze keuken.

Wat gaan we doen?

Lidewij Knook, directeur Zorg en Kinder- en Jeugdpsychiater, neemt je mee in de zorgvisie van Dokter Bosman. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Eigen regie noemen we dat, maar wat bedoelen we daarmee?

Jacco Flapper is opleider Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en vertelt je over hoe het in de praktijk is om bij ons te werken. Hoe gaat het er aan toe in onze teams, hoe is de samenwerking met je team.

Dick Bosboom maakt deel uit van het HR-team en vertelt je over ons opleidingsbeleid en waarom mensen ervoor kiezen om bij Dokter Bosman te gaan werken.

Wij willen de best mogelijke psychologische zorg bieden. Dat trekt ambitieuze mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Ja ik kom!

Ben jij een GZ-psycholoog, Psychiater, Orthopedagoog-Generalist, Klinisch Psycholoog, systeemtherapeut of WO-afgestudeerd psycholoog? Je bent van harte welkom op onze online Meet & Greet. Laagdrempelig, gewoon vanachter je mobile, tablet, laptop of PC, thuis aan de keukentafel of in je werkkamer. Je kunt je hier aanmelden tot de voorafgaande maandag. Regel jij een drankje voor jezelf, dan zorgen wij voor een goed verhaal.

Graag tot meet!

Meer over: Nieuws
Bijgewerkt: 2 augustus 2022