Nieuwsoverzicht

Netwerkbijeenkomst Dokter Bosman Nieuwegein

Dokter Bosman is nu ook gevestigd in Nieuwegein.  Voor verwijzers houden wij daarom een netwerkbijeenkomst. Bent u huisarts, schoolarts, arbo-arts, medisch specialist of anderszins zorgverlener? Dan bent u van harte welkom. Maar ook medewerkers van een wijkteam, CJG, docent, manager of intern begeleider zijn welkom.

Heel gewoon met ADHD

Vlog: Heel gewoon met ADHD

Dokter Bosman vindt een goede diagnose belangrijk. Wij behandelen en begeleiden kinderen met ADHD. Dat doen wij met een persoonlijke aanpak. Dat kan ook in groepsverband zijn als aanvulling op de behandeling. Samen met kind en ouders kijken wij wat er nodig is, zodat je kind een leuker en prettiger leven heeft.

Piekeren leidt tot lichamelijke klachten

Piekeren is niet alleen van invloed op je geestelijke welzijn maar heeft ook invloed op het functioneren van het lichaam. Dit komt omdat piekeraars met stress eerder geneigd zijn hun…

angstklachten en depressie

Nieuw onderzoek naar angstklachten en depressie

Depressie gaat vaak samen met angstklachten en somberheid. De combinatie van deze klachten zijn ongunstig. Mensen met zowel depressie en angstklachten herstellen langzamer, en de behandeling slaat minder goed aan….