Openingsborrel Dokter Bosman en Autisme Kenniscentrum Nijmegen

Nu ook in Nijmegen het Autisme Kenniscentrum voor volwassenen met een (vermoeden van) een autisme spectrumstoornis en Dokter Bosman voor psychologische zorg bij kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Openingsborrel

Op 27 september is er vanaf 16:00u een openingsborrel speciaal voor huisartsen, POH-GGZ, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, CJG en wijkteams. Kom langs en ons team maakt graag kennis met je, zodat je een gezicht hebt bij de de mensen achter het Autisme Kenniscentrum en Dokter Bosman.  Zij nemen je mee in hun eigen expertise en beantwoorden alle vragen die je eventueel hebt. Je kunt je aanmelden via info@autismekenniscentrum.nl

Dokter Bosman Nijmegen

Dokter Bosman Nijmegen heeft een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren kinderen, jongeren en ouders omgaan met de problemen waar ze in het dagelijks leven tegenaan lopen. Zij zijn er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Zij werken met GZ-psychologen en basispsychologen. Op onze locatie delen wij de verdieping met onze collega’s van het Autisme Kennis Centrum (AKC) voor volwassenen.

Autisme Kenniscentrum

Het Autisme Kenniscentrum is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een Autisme Spectrumstoornis (ASS). Wij bieden naast diagnosestelling ook behandelmogelijkheden. Dit zijn kortdurende behandelingen met altijd een duidelijk doel en een specifieke methodiek.

Contact

In Nijmegen kennen wij korte wachttijden voor psychologische zorg. Heb je hulp nodig bel 088 226 76 26 of mail ons.

Meer over: Autisme Kenniscentrum, Nieuws
Bijgewerkt: 13 september 2018