Mindfulness verlicht burn-out klachten bij huisartsen

Mindfulness Dokter Bosman
1 op de 5 Nederlandse huisartsen heeft last van burn-out klachten. Hiermee hebben huisartsen tweemaal vaker last van burn-out klachten dan de algemene bevolking. Klachten van een burn-out kunnen sterk verminderen met een training Mindfulness. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat Mindfulness weer nieuwe energie en kracht geeft.  

Met welke burn-out klachten kampen huisartsen?

Huisartsen ondervinden vaak klachten als emotionele uitputting, mentale distantie en een verminderd gevoel om het werk goed te kunnen volbrengen. Wanneer ze hier te lang mee doorlopen, is de kans groter op medische fouten en kan de kwaliteit van de patiëntenzorg achteruitgaan.

Waarom Mindfulness burn-out klachten vermindert

Dokter Bosman geeft Mindfulness trainingen met resultaat. Je leert omgaan met stressvolle gebeurtenissen, lastige gedachtes en gevoelens. Maar je ervaart ook meer rust en weet hoe je je moet ontspannen. Met een training Mindfulness van Dokter Bosman krijg je weer energie, levenslust en zelfvertrouwen.

Waarom Dokter Bosman?

Dokter Bosman geeft kwalitatief hoogstaande trainingen met een persoonlijke aanpak. Je leert bij ons jouw mogelijkheden beter benutten. Het resultaat van een training zorgt ervoor dat je als huisarts instaat bent om een goede patiëntenzorg te kunnen leveren. Voor nu en in de toekomst.

Lees meer informatie over een training Mindfulness van Dokter Bosman.

Neem contact met ons op

Wil je graag in contact komen met Dokter Bosman of heb je behoefte aan meer informatie over onze Mindfulness trainingen? Bel dan 088 226 76 26 of meld je hier aan. We komen graag met jou in contact en onze specialisten staan klaar om naar je te luisteren en je zo goed mogelijk te helpen.

Bron: ntvg.nl

 

Meer over: Depressie
Bijgewerkt: 6 juli 2016